Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske, både fysisk og psykisk.

Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis.

Stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler. Dette vil ofte føre til skavanker eller smerter, hvis der ikke bliver taget hånd om det.

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og en forløsende massageform.

I kombination med akupressur, zoneterapi, meridianmassagen, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led, så bruges kropsterapi som en effektiv, dybdegående og forløsende massageform.
Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomer. Totum kropsterapi arbejder udfra at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted, som selve smerten.

Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv.

Kropsterapi kan både hjælpe folk med folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression. Men også med låste følelser, som man måske ikke var klar over at man havde.

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt, eller en øm skulder, så kan kropsterapi - sammen med dig - hjælpe dig med at finde frem til hvorfor du har ondt netop der i din krop.

De fleste, som har prøvet kropsterai kan fortælle om en forløsning, en lettelse der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære.
Nogen oplever at livet i det hele taget føles mere enkelt. Det som før virkede uoverskueligt og umuligt er ikke længere det, og der åbner sig pludselig nye veje og energi.

Kropsterai kan for mange skabe forandringer på følgende områder: Stress, angst, traume, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg-nakkeproblemer, eksem, allergi, astma og fordøjelsesproblemer.